Get the best people

THROUGH VIDEO MESSAGING

JC People

JC People is ontwikkeld vanuit JamesConnects. Het verschil tussen deze twee is dat JC People zich specifiek richt op de werving & selectie branche. Het werven, selecteren en presenteren van kandidaten zodat de kans op een mismatch tijdens een sollicitatiegesprek kleiner is. Recruiters kunnen met behulp van JC People kandidaten op een juiste manier presenteren bij organisaties. Ook kunnen zij juist kandidaten werven door een video te sturen naar een potentiƫle kandidaat, waarin een duidelijk beeld wordt geschetst van de betreffende functie en organisatie.

De derde dienst die JC People heeft ontwikkeld, is de interactieve videovacaturebank. Hierin biedt JC People organisaties de mogelijkheid om een beter beeld te creƫren van de openstaande vacature. De video's laten bijvoorbeeld in verschillende fragmenten iets zien over de werksfeer, de functie, de organisatie etc. Werkzoekenden krijgen zo een completer beeld.

Ga naar de website

Voor wie?

JC People is er voor recruiters en headhunters die in hun dagelijkse werkzaamheden kandidaten werven en/of presenteren, maar ook voor organisaties die hun vacaturebank op een vernieuwende manier willen inrichten om zo tot betere resultaten te komen.